ESTETSKA HIRURGIJA

Plastična i rekonstruktivna hirurgija

ŠTA JE ESTETSKA HIRURGIJA?

Estetska hirurgija bavi se korekcijom estetskih nedostataka i
ulepšavanjem ljudskog tela.
Zahvaljujući njenim mogućnostima, lice i telo dobijaju željeni, lepši izgled.

Renomirani specijalisti plastične i rekonstruktivne hirurgije dr Igor Georgijev  i dr Lazar Pajević svojim znanjem i profesionalnim savetima, pomoći će vam da rešite svaki estetski ili zdravstveni problem.

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet naših specijalista, pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na 011/ 785 88 88 ili nam pošaljite email

Operaciona sala - estetska hirurgijaOperaciona sala - estetska hirurgija

U hirurškom bloku Alfa Medic opšte bolnice nalaze se dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje najsloženijih hirurških intervencija plastične i rekonstruktivne hirurgije tela: uvećanje, podizanje ili  smanjenje grudi, zatezanje stomaka, liposukcija, korekcija lica i vrata u lokalnoj ili opštoj anesteziji.

4

Alfa Medic opšta bolnica raspolaže odeljenjem intenzivne nege. U stacionarnom delu nalaze se jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, opremljene sa najsavremenijim krevetima i aparatima za praćenje stanja pacijenta.

Alfa medica smeštaj pacijenataAlfa medica smeštaj pacijenata

Preoperativna priprema pacijenta takođe se u celini može obaviti u Alfa Medic opštoj bolnici.

Alfa Medic opšta bolnica uz tim iskusnih hirurga, ima profesionlane anesteziologe sa dugogodišnjim iskustvom  koji i postoperativno prate stanje pacijenta.
Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom, ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.