Stomatologija

Stomatologija – Estetska stomatologija

StomatologijaOsmeh govori mnogo, prvi se primećuje i dugotrajno pamti kao opšti utisak o osobi koju upoznamo.
Ako želite da Vaš osmeh govori dobro o vama, posvetite mu neophodnu pažnju, poboljšajte zdravlje vaših zuba i radujte se Vašem osmehu. Primenom najsavremenijih tehnologija i bezbolnih procedura, Estetska Stomatologija Alfa Medic opšte bolnice Vaš osmeh učiniće savršeno lepim, a vaši zubi napokon će biti kvalitetno i trajno zdravi.
Alfa Medic Estetska Stomatologija posvećena je obnovi i jačanju prirodne lepote vašeg osmeha, čija su garancija visoko obučeni i kvalifikovani lekarski tim kao i tehnologije poslednje generacije iz oblasti estetske stomatologije.
Odeljenje Estetske stomatologije u AlfaMedic opštoj bolnici  fokusirano je ne samo na estetiku, već i na brigu o vašem celokupnom zdravlju, koje je u direktnoj vezi sa izgledom Vaših zuba. Zbog toga se prilikom stomatološkog pregleda posebna pažnja poklanja sagledavanju vašeg opšteg zdravstvenog stanja i njegovoj povezanosti sa vašim oralnim zdravljem, jer svaki novi lek, kao i sve bolesti koje ste u prošlosti preležali mogu uticati na zdravlje kako čvrstih tako i mekih tkiva usne duplje. Posebnu pažnju posvećujemo izgradnji brižnog i prijateljskog odnosa sa svakim klijentom, kako bi nelagodan osećaj koji prati neke pacijente prilikom odlaska kod zubara pretvorili u opuštajuće i pozitivno iskustvo. Za one najplašljivije, svi stomatološki zahvati mogu se uz adekvatnu pripremu uraditi i u opštoj anesteziji.
Ceo naš tim na odeljenju za Estetska Stomatologiju Alfa Medic opšte bolnice posvećen je pružanju personalizovane nege i usluga, kako bi put do Vašeg novog osmeha i zdravih zuba bio udoban i prijatan.

U Alfa Medic opštoj bolnici, dostupna Vam je kompletna stomatološka usluga:

  • ESTETSKA I KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA (esteski ispuni/plombe, keramički ispuni-inleji/onleji, izbeljivanje zuba, različite vrste bezmetalnih keramičkih krunica i faseta, ultrazvučno čišćenje i poliranje zuba…)
  • Dečija i preventivna stomatologija (nega najmlađih pacijenata i njihovih zubića)
  • Stomatološka protetika (sve vrste krunica, mostova i proteza od različitih materijala)
  • Oralna hirurgija (vađenje zuba, ugradnja implantata, sve ostale oralno-hirurške intervencije)
  • Ortopedija vilica (fiksni i mobilni aparati za korekciju položaja zuba i vilica)
  • Parodontologija (konzervativna i hirurška terapija parodontopatije i drugih oboljenje potpornog aparata zuba)
  • Sve stomatološke intervencije, posebno one dugotrajnije mogu se biti izvedene u opštoj anesteziji.

Kod nas, zahvaljujući primeni materijala i tehnika poslednje generacije, Vaše zube možete ulepšati visoko estetskim bezmetalnim keramičkim krunicama i fasetama koje mogu biti izrađene za SAMO JEDAN DAN, jer Vaš osmeh je naš prioritet!